We also Offer

Great Fitness Activities

Group Classes

Bij Vita SportClub kan je naar de individuele fitness, persoonlijke training of squash ook terecht voor gemeenschappelijke groepslessen. Een gevarieerd aanbod aan lessen, voor het verbeteren van de conditie, kracht of gericht op body & mind, Vita voorziet het allemaal. Telkens gedoceerd door ervaren, enthousiaste en getalenteerde lesgevers die een ware kenner zijn in hun vak! 

groupclasses
personal_tranning

Indoor Cycling

Indoor cycling is terug en hot! Hou jij van een intensieve training op de fiets samen met andere gemotiveerde sporters om het beste van jezelf naar boven te halen? Dan zijn de indoor cycling-lessen echt iets voor jou!

Dankzij de high-tech software van Stages, train je op jouw niveau en dient er geen onderscheid gemaakt worden in de lessen qua competenties. Je kan jouw trainingsresultaten na de les ook raadplegen en opvolgen om zo jouw vooruitgang op te volgen.

Kom zeker eens langs tijdens een van onze fietsworkouts voor een geweldige, intensieve training op de fiets.

Raadpleeg hier alvast ons lessenschema.

Squash

Vita Sport heeft 3 squash courts en laten je toe om het beste in jezelf boven te halen.

Squash is een intensieve racketsport waar je al je energie kwijt kan en een hoge calorieverbanding verzekert, tot wel 920 kcal/uur! Deze sport daagt je niet alleen uit op fysiek vlak, maar ook mentaal, technisch en creatief en is een ideale uitlaatklep voor de dagelijkse stress waarmee we telkens geconfronteerd worden.

Bij de Vita zijn er 3 interclub ploegen, die ook wekelijks competitie spelen tegen andere clubs. Op maandagavond is er iedere week clubavond voor interclubleden. Thuiswedstrijden worden op donderdagavond gespeeld. Mocht je hierbij graag aansluiten of heb je hierin interesse, kom gerust eens langs of contacteer ons voor meer info!

Op zaterdagvoormiddag worden er ook jeugdtrainingen gegeven door Marie, Jeugdkampioene Belgie die kinderen vanaf 8 jaar op een speelse en leuke manier laat kennismaken met de squash en de technieken.

...
Soccer Squash
Reserveer nu
...
Squash 57
Reserveer nu
squash
salsa

Salsa

Annick studeerde Lichamelijke Opvoeding & Biologie en is sindsdien sportlerares. Dans was altijd haar grootste passie. Ze startte op jonge leeftijd met klassiek ballet en ontdekte kort nadien haar liefde voor jazz dance. Gefascineerd door de grote professionele kennis van haar vele lesgevers, die haar in alle mogelijke cursussen en internationale dansstages inspireerden, had ze de mogelijkheid om haarzelf bij te schaven in veel verschillende disciplines: Aerobics, Tae Bo, Spinning, Pilates & Yoga waren leuke afleidingen voor haar. Ze volgde ook nog Ierse dans en houdt van Zumba. Zo’n vijftal jaar geleden verloor ze haar hart aan Salsa.

Vanaf donderdag 8 september starten de nieuwe lessen opnieuw op. 
De lessenreeksen bestaan opnieuw uit 10 lessen, waarbij er 2 niveaus zijn. 

In de eerste les, Salsa Suelta beginners, is een beginnerscursus voor iedereen die de basis wil leren van de Cubaanse Salsa. Voor de suelta (solo) heb je geen partner nodig, noch ervaring. Annick leert je alle tips en tricks tijdens deze lessen en zijn een ideale basis voor andere salsa-vormen. 
In de tweede les, Salsa dance mix, kunnen de al iets meer ervaren dansers genieten van een halfuurtje suelta waarbij de basis verder wordt uitgebreid en uitgediept, en nadien een halfuurtje Salsa Fun Dance. In het tweede deel worden dan vaste choreo's aangeleerd en komen ook andere Latino dansstijlen zoals meringue, bachata... aan bod. 

De kostprijs voor de lessenreeksen komt op € 100 voor 10 lessen of € 12 per les. 
KENNISMAKINGSACTIE: Kom de eerste les (8 september) eens proeven voor slechts € 9 ipv € 12 per les. 

 

 

In deze les worden vaste choreografieën aangeleerd op verschillende latino-deuntjes zoals bv. Mambo N°5, Jerusalema, .... Voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderde, geen ervaring noch partner vereist.

Deal: Breng een vriend(in) mee naar de lessenreeks, en ontvang zelf €5 korting op jouw cursusgeld per nieuwe danser.

Dit is een solodans van Cubaans oorsprong dat de basis vormt voor alle andere formen van salsadansen. Het is toegankelijk voor jong & oud, man en vrouw en voor iedereen die houdt van pittige, opzwepende, Zuiderse salsamuziek. Daarenboven is deze dansvorm ideaal om je conditie op peil te houden.

Word jij ons volgende lid

van de Vita Familie?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan voor meer info met een simpele klik.

Wij contacteren je nadien om samen een afspraak in te plannen.