• Header

Cycling

Indoor cycling is helemaal terug en in! Wil je graag een intensieve workout op de fiets in een toffe groep gemotiveerde sporters en een leuke sfeer? Dan is cycling helemaal iets voor jou. De lessen worden live gegeven door gediplomeerde lesgevers. Er wordt geen onderscheid gemaakt in niveaus omdat je kan trainen op eigen niveau door middel van de weerstand bij te draaien of niet. De ideale ontspanning, work-out of vervanging van je outdoor trainingen op de fiets daarvoor staat cycling. 

Ons aanbod bestaat een verchillende soorten lessen met elk hun persoonlijke touch; 

INSANITY CYCLING: Tijdens de insanity cycling is het 1 uurtje zwaar doorgaan en worden de calorieën erdoor gejaagd! Een workout voor echte die hards!

FREESTYLE CYCLING: De freestyle cyclinglessen zijn een combinatie van fun en inspanning! De leuke, opzwepende muziek met afwisselende oefeningen zorgen voor een TOP-combo! 

CYCLO CYCLING: Bij de cyclo cycling staan de technische aspecten van het fietsen wat meer in de spotlight. Voor wielerfans is deze les een echte aanrader! Alsook voor starters zijn deze lessen een goeie instap! 

Graag vragen wij te reserveren voor de cycling, er is ook een mogelijkheid om vanaf 20 deelnemers privélessen te reserveren. Dit kan doorgegeven worden aan de balie of via mail (info@vitaknokke.be). 

De plaatsen zijn beperkt (24)! Ook een stages-account aanmaken is aan te raden.
(meer uitleg over het stages-programma tijdens de lessen)

Wij werken samen met vismox, klik hier om je te registreren.
Vergeet hierbij zeker niet de locationID in te vullen, 'ON271'. 
Of kom iets vroeger naar de les en dan helpen we je aan het onthaal om je account aan te maken! 

 

Start to cycle 

Op specifieke momenten wordt er een 'Start to Spin' georganiseerd bij Vita SportsClub. 

Deze lessenreeks richt zich specifiek op beginners waarbij je in  lessen wordt opgeleid tot een echte spinningsdeskudige!

Na het volbrengen van deze lessen, heb je de juiste voorbereiding om deel te nemen aan het reguliere aanbod. 

De eerstvolgende lessenreeks gaat door in september:

--> telkens op dinsdag van 18u30 tot 19u30 

- gratis proefles op dinsdag 10 september 2019 

- start lessen (5): dinsdag 17 september 2019 

 

Maak gratis kennis met cycling bij Vita SportsClub

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Vita SportsClub in Knokke is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, miloncycling en squash. Bij Vita SportsClub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Nieuwe leden kunnen starten met een Gratis Dagpas Fitness. 

 • Freestyle cycling

  Freestyle cycling

  De freestyle cycling lessen zijn een combinatie van fun en inspanning! De leuke, opzwepende muziek met afwisselende oefeningen zorgen voor een TOP-combo!

 • Cyclo cycling

  Cyclo cycling

  Bij de cyclo cycling staan de technische aspecten van het fietsen wat meer in de spotlight. Voor wielerfans is deze les een echte aanrader! Alsook voor starters zijn deze lessen een goeie instap!

 • Insanity cycling

  Insanity cycling

  Tijdens de insanity cycling is het 1 uurtje zwaar doorgaan en worden de calorieën erdoor gejaagd! Een workout voor echte die hards!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.