• Header

Fitness

Vita SportsClub is de fitness waar jij wilt trainen. Niet alleen voor de sport maar simpelweg om de leuke aangename sfeer en goede begeleiding. Er is een volledig vernieuwd gamma aan kracht- en cardiotoestellen. Maar ook voor ‘old school’ gymfanaten zijn er genoeg trainingsmaterialen aanwezig. 

Wil je graag een globaal schema om aan de slag te gaan dan kan je terecht aan onze Systrain. Aan de hand van korte oefeningen en bepaalde gegevens (leeftijd, geslacht, activiteit, etc.) gaat onze Systrain een programma samenstellen. Hierbij geef je zelf aan op welke manier je wil trainen: vaste machines, enkel cardio, combinatie van… enz. Wil je graag onderdelen aanpassen aan je schema kan je altijd terecht bij één van onze personal trainers.

Gratis starten met individueel fitness? Vita SportClub heeft alles voor individueel fitness, krachtfitness en cardiofitness. Ervaar Vita SportClub nu zelf!Vita SportsClub in Knokke is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, miloncycling en squash. Bij Vita SportsClub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Nieuwe leden kunnen starten met een Gratis Dagpas Fitness. 

Nieuws

  • GEEN UBOUNCE OP ZATERDAG 30 MAART

    Op zaterdag 30 maart zal de les Ubounce helaas niet kunnen doorgaan!  ...

    Lees meer
  • Aperocycling 29 maart

    Op vrijdag 29 maart gaat voor de laatste keer van dit seizoen, de aperocyclin...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.