• Header

Groepsfitness

 

 

 

Vita SportsClub in Knokke is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, miloncycling en squash. Bij Vita SportsClub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Nieuwe leden kunnen starten met een Gratis Dagpas Fitness. 

 • Aerobics

  Aerobics

  Deze les start met een choreografie waarbij je vooral op vetverbranding gaat werken. Op het einde worden telkens een reeks grondoefeningen voorzien om je ‘core’ te verstevigen.

 • Dance Workout

  Dance Workout

  Sta je graag als een echte Latino te shaken op opzwepende muziek? Doe dan zeker de dance workout waarbij fitnessoefeningen worden uitgevoerd op de muziek en de fun primeert. Verstand op nul en burn that fat!

 • Fatburner

  Fatburner

  In deze groepsles worden veel herhalingen van spierverstevigende uitgevoerd. Hierdoor wordt het hartritme verhoogd en de vetverbranding gestimuleerd.

 • Fit Workout

  Fit Workout

  Wie fit is, heeft niet alleen een strak lichaam (kracht), maar heeft ook een goede conditie (cardio) en is voldoende soepel (lenigheid). Alle drie deze pijlers van het ‘fit zijn’ hebben heel wat gezondheidsvoordelen waar we samen stap voor stap aan werken tijdens deze

 • POP Pilates

  POP Pilates

  Pop pilates is dé nieuwste pilatestrend die pilatesoefeningen uitvoert op POP muziek. Het gaat hierbij om het aannemen en controleren van je lichaam en je bewegingen.

 • Step/BBB

  Step/BBB

  Deze les combineert de twee klassiekers: step en BBB waar bij het eerste lesdeel de step aan bod komt en tijdens het tweede deel spierverstevigende oefeningen zoals in een BBB-les.

 • Total Body Workout (TBW)

  Total Body Workout (TBW)

  TBW concentreert zich zowel op het verstevigen van de spieren als het verbeteren van de conditie en vaak wordt er met eigen lichaamsgewicht gewerkt als weerstand.

 • UBounce

  UBounce

  Deze is een intensieve cardio-workout op minitrampolines met een hoge trainingsintensiteit maar met lage belasting voor de gewrichten! Op deze eenvoudige, leuke en efficiënte manier word je fit in no time!

 • UFW - Ultimate Fight Workout

  UFW - Ultimate Fight Workout

  In deze boxles wordt iedere week een ander accent gelegd waarbij kracht en conditie telkens centraal staan. Er wordt zowel met partners als boxzakken gewerkt. Voorbeelden zijn: heavy back, heavy punches, boxing 45’, kick & fun

 • Vita Pump

  Vita Pump

  Met behulp van gewichten en andere materialen worden de verschillende spiergroepen onder handen genomen en de hoge calorieverbranding zorgt ervoor om je lichaam in topvorm te krijgen.

 • Yoga

  Yoga

  Aan de hand van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken leert men in deze les vooral het lichaam te beheersen met bijzondere aandacht voor rugscholing.

 • 15’ Workout

  15’ Workout

  Tijdens deze korte intermezzo’s wordt telkens 1 specifieke spiergroep onder handen genomen. Iedereen kan deelnemen aan deze korte, maar krachtige workouts

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.