• Header

Personal training

Wil je graag extra begeleiding of een schema op maat? Ook dit kan bij Vita SportsClub! Een personal trainer staat voor je klaar. Je zit samen voor een babbel over wie je bent en wat jouw specifieke doelen zijn. Eventuele blessures in het verleden/heden? Geen probleem ook daar kunnen onze trainers mee aan de slag. Kortom wil je graag je uren sport in de fitness ook juist besteden dan is een PT de ideale oplossing voor jou. De trainers houden rekening met jouw beschikbaarheid en plannen jouw trainingen in naar jouw agenda. Naargelang de evolutie die je maakt als sporter neemt je trainer je programma regelmatig onder handen en evalueert de behaalde resultaten.

Maak gratis kennis met Personal Training bij Vita SportsClub

Vraag direct informatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Vita SportsClub in Knokke is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, miloncycling en squash. Bij Vita SportsClub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Nieuwe leden kunnen starten met een Gratis Dagpas Fitness. 

Nieuws

  • Salsa vanaf 06/02

    Op donderdag 6 februari gaan de nieuwe lessenreeksen voor de salsa opnieuw va...

    Lees meer
  • BESTE WENSEN /NIEUWJAARSACTIES

    Eerst en vooral willen we iedereen een gezond en sportief 2020 wensen!  ...

    Lees meer
Meer nieuws