• Header

Vita Lounge

Gezellig een cocktail drinken aan de toog, een goede babbel bij de koffie met de vrienden voor of na het sporten in één van de knusse zithoekjes of een stevig potje biljarten met een lekker biertje in de hand zorgen ervoor dat je je volledig relax voelt en de stress in no time verdwijnt...

Je kan er ook terecht om de kleine honger te stillen met een croque monsieurtje of een huisgemaakte spaghetti.
 

Maak gratis kennis met de Vita Lounge bij Vita SportsClub

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.Vita SportsClub in Knokke is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, miloncycling en squash. Bij Vita SportsClub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • Openingsdeal

    Bij Vita SportsClub kan jij je nu inschrijven voor de unieke Openingsdeal! 

    Lees meer
  • Nieuwe Website

    Bij Vita SportsClub hebben we een nieuwe website. Laat ons horen wat jij...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.