• Header

Salsa dansen


In samenwerking met Salsa de Brujas organiseert Vita SportsClub ook salsalessen.

Er is mogelijkheid tot Salsa Suelta en Cubaanse Salsa. De Salsa Suelta is een vorm van salsadansen waarbij je geen partner voor nodig hebt. Het is een individuele dans die je de basis meegeeft voor de andere salsavormen. De Cubaanse Salsa is een koppeldans waarbij je dus samen met je partner je salsa-moves ontwikkelt.

Deze lessen gaan telkens door op donderdagavond waarbij om 20u de salsa suelta voor beginners van start gaat en van 21u tot 22u de Cubaanse koppeldans doorgaat.

Op donderdag 28 februari gaat er een gratis kennismakingsles door bij Vita SportsClub, waarbij je al eens kunt proeven van de salsa suelta en de Cubaanse salsa. 

Kom gerust eens langs & laat je meenemen op de latinobeats onder leiding van de zeer gedreven en ervaren salsadanseres Carla. 

 

Let op: De lessen starten vanaf 14 maart maar gaan enkel door mits er voldoende inschrijvingen zijn, inschrijven is dus de boodschap! Je kan jouw plaatsje reserveren via 050 70 07 40 of info@vitaknokke.be

Voor meer informatie over Salsa de Brujas: http://www.salsadebrujas.be

Nieuws

  • JAARLIJKS VERLOF 22 t.e.m. 28 JULI

    We gaan er een weekje tussenuit van maandag 22 juli t.e.m zondag 28 juli...

    Lees meer
  • FLEXI / STUDENT GEZOCHT

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde fleximedewerker of stud...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.