• Header

Salsa dansen


In samenwerking met Salsa de Brujas organiseert Vita SportsClub ook salsalessen.

Er is mogelijkheid tot Salsa Suelta en Cubaanse Salsa. De Salsa Suelta is een vorm van salsadansen waarbij je geen partner voor nodig hebt. Het is een individuele dans die je de basis meegeeft voor de andere salsavormen. De Cubaanse Salsa is een koppeldans waarbij je dus samen met je partner je salsa-moves ontwikkelt.

Op dinsdagavond is er de Salsa Suelta voor gevorderden van 20.30u tot 21.30u en op donderdagavond is er de Suelta voor beginners van 20u tot 21u gevolgd door de Cubaanse koppeldans van 21u tot 22u.

Let op: De lessen starten vanaf 25 september maar gaan enkel door mits er voldoende inschrijvingen zijn, inschrijven is dus de boodschap! Je kan jouw plaatsje reserveren via 050 70 07 40 of info@vitaknokke.be

Voor meer informatie over Salsa de Brujas: http://www.salsadebrujas.be

Nieuws

  • SQUASHTORNOOI 19 - 20 - 21 OKT

    In het weekend van 19 oktober organiseert Vita SportsClub haar eerste SQUASHT...

    Lees meer
  • OPENDEURACTIES VERLENGD

    Vita SportsClub viert haar eerste verjaardag en iedereen feest mee! Nog tot e...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.