• Header

Salsa dansen


In samenwerking met Salsa de Brujas organiseert Vita SportsClub ook salsalessen.

Er is mogelijkheid tot Salsa Suelta en Cubaanse Salsa. De Salsa Suelta is een vorm van salsadansen waarbij je geen partner voor nodig hebt. Het is een individuele dans die je de basis meegeeft voor de andere salsavormen. De Cubaanse Salsa is een koppeldans waarbij je dus samen met je partner je salsa-moves ontwikkelt.

Deze lessen gaan telkens door op donderdagavond tussen 20u en 22u waarbij er lessen zijn voor beginners en gevorderden zowel van de suelta en de Cubaanse salsa (afhankelijk van de inschrijvingen). 

Op donderdag 12 september 2019 gaat er van 20u tot 21u een gratis kennismakingsles door bij Vita SportsClub, waarbij je al eens kunt proeven van de salsa suelta en de Cubaanse salsa. 

Kom gerust eens langs & laat je meenemen op de latinobeats onder leiding van de zeer gedreven en ervaren salsadanseres Carla. 

 

Let op: De lessen starten vanaf donderdag 19 september 2019 maar gaan enkel door mits er voldoende inschrijvingen zijn, inschrijven is dus de boodschap! Je kan jouw plaatsje reserveren via 050 70 07 40 of info@vitaknokke.be

Voor meer informatie over Salsa de Brujas: http://www.salsadebrujas.be

Nieuws

  • VERLOF 11 NOVEMBER

    Op maandag 11 november (Wapenstilstand) is de Vita gesloten.  Zoals g...

    Lees meer
  • SQUASHTORNOOI 15 - 17 NOVEMBER

    Het weekend van 15 - 17 november organiseert Vita SportsClub opnieuw een squa...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.