• Header

Squash

In Vita SportsClub zijn er drie squashterreinen beschikbaar en je toelaten om het beste van jezelf te geven. Squash is een intensieve racketsport waarbij je al je energie kwijt kan en zorgt voor een hoge calorieverbranding, tot wel 920 kcal/uur! Het is een sport die je op fysiek, mentaal, tactisch en creatief vlak uitdaagt en is tevens ook een prima uitklaatklep voor de dagelijkse stress.

Op maandag- en donderdagavond is er clubavond waarbij squashers van verschillende niveaus elkaar uitdagen om een potje te squashen. Zoek je zelf ook nog een squashpartner? Dankzij de interne laddercompetitie waar iedereen vrijblijvend kan aan deelnemen, vind je ook telkens een tegenstander om uit te dagen. Meer info en inschrijven aan het onthaal. 

Wil je eerst nog even je techniek & tactiek bijschaven? Dan kan je op maandagavond deelnemen aan de squashlessen voor volwassenen. Deze lessen gaan door van 19u tot 20u. 

Squashcompetitie: Vita SportsClub heeft ook haar eigen squashteam dat deelneemt in de squashcompetitie Heren 3de Divisie A.

Jeugdwerking

Op woensdag in de namiddag van 17u tot 18u en zaterdagvoormiddag van 10u tot 11u vinden er squashlessen plaats voor jeugdspelers. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom en de kids worden begeleid door een zeer ervaren en enthousiaste lesgever.

Je mag steeds deelnemen aan een GRATIS INITIATIELES waarbij het materiaal wordt voorzien door de club! 

Je kan je hiervoor inschrijven via 050 70 07 40 

 

Maak gratis kennis met squash bij Vita SportsClub

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Vita SportsClub in Knokke is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, miloncycling en squash. Bij Vita SportsClub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Nieuwe leden kunnen starten met een Gratis Dagpas Fitness. 

Nieuws

  • VERLOF 11 NOVEMBER

    Op maandag 11 november (Wapenstilstand) is de Vita gesloten.  Zoals g...

    Lees meer
  • SQUASHTORNOOI 15 - 17 NOVEMBER

    Het weekend van 15 - 17 november organiseert Vita SportsClub opnieuw een squa...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.